Om FleHer Boliger

Kvalitet i alle ledd er grunnsteinen i arbeidet vårt


Ved å velge FleHer Boliger får du en god prosess og et produkt av høy kvalitet. Vårt mål er å være en foretrukken leverandør av boliger i Ålesund og omegn. Vi samarbeider med kjente og solide aktører som sørger for at byggeprosessen går så knirkefritt som mulig for våre kunder.  

FleHer Boliger er en mesterbedrift som siden oppstart har levert over 65 nybygde eneboliger, tomannsboliger og leiligheter av høy kvalitet.

Bedriften eies og drives av Kristian Emblem Flesjå og Bjørn Herfjord. Samarbeidet startet i 2012, den gang som en «bigeskjeft» til andre jobber. Etter å (nesten bokstavelig talt) ha bygget stein på stein, omsatte selskapet i 2019 for 55 millioner kroner.

Vår unike sammensetning av utdanning og kompetanse gjør oss til en litt annerledes aktør i boligmarkedet.

 

 

 

Ansatte

Kristian Emblem Flesjå


Kristian Emblem Flesjå er daglig leder i FleHer Boliger. Han er utdannet innen finans og har lang fartstid fra finans- og forsikringsbransjen. Som daglig leder er det han som tar seg av det meste av det formelle arbeidet. Kristian jobber også med utviklingen av prosjekter og med oppfølging av kunder.

 

 

Kristian Emblem Flesjå

Kristian er gift og har 3 barn, så han vet en ting eller to om både praktiske løsninger og administrasjon. Han holder kontroll på det administrative, men er også delaktig i planlegging og utforming av boligene vi leverer.

 

Bjørn Herfjord


Bjørn Herfjord er prosjektleder i FleHer Boliger. Han er utdannet tømrer med mesterbrev og står for oppfølging av våre byggeprosjekter. Han kontrollerer utført arbeid og koordinerer våre samarbeidspartnerne slik at boligene blir levert med riktig kvalitet og til avtalt tid. Han har også tett dialog med kunder og bistår dem i valg av materialer og løsninger.

 

Bjørn Herfjord

Bjørn har lang erfaring som prosjektleder og holder seg kontinuerlig oppdatert på tekniske krav og forskrifter. Han påser at det er kvalitet i alle ledd!