Om FleHer Boliger

Kvalitet i alle ledd er grunnsteinen i arbeidet vårt


Ved å velge FleHer Boliger får du en god prosess og et produkt av høy kvalitet.

Mesterbedriften eies og drives av Kristian Emblem Flesjå, og har siden oppstarten i 2012 levert eneboliger, tomannsboliger og leiligheter av høy kvalitet.

Vi samarbeider med kjente og solide aktører som sørger for at byggeprosessen går så knirkefritt som mulig for våre kunder. Målet er å være en foretrukken leverandør av boliger i Ålesund og omegn.

 

 

 

 

Ansatte

Kristian Emblem Flesjå


Kristian Emblem Flesjå er daglig leder i FleHer Boliger. Han er utdannet innen finans og har lang fartstid fra finans- og forsikringsbransjen. Som daglig leder er det han som tar seg av det meste av det formelle arbeidet. Kristian jobber også med utviklingen av prosjekter og med oppfølging av kunder.

 

 

Kristian Emblem Flesjå

Kristian er gift og har 3 barn, så han vet en ting eller to om både praktiske løsninger og administrasjon. Han holder kontroll på det administrative, men er også delaktig i planlegging og utforming av boligene vi leverer.

 

Kristian Skram Flølo


Kristian Skram Flølo er prosjektleder i FleHer Boliger. Han er utdannet tømrer med fagbrev og er for tiden under utdanning til mesterbrev. Kristian har mange års erfaring som tømrer og har de siste årene vært prosjektleder for en større aktør i bransjen.


 

Kristian kontrollerer utført arbeid og koordinerer våre samarbeidspartnere slik at boligene blir levert med riktig kvalitet og til avtalt tid. Han har også tett dialog med kunder og bistår dem i valg av materialer og løsninger.